Lasse-steen-festival-n-friends-festival-kobenhavn
Lasse steen jensen

Hvilket værk vil du anbefale til én, som aldrig har dyrket klassisk musik før?
Vil gerne anbefale Peter og Ulven af Prokofiev, hvis man ikke allerede kender den. Jeg er vokset op med værket, og har stadig cd’en som min forældre spillede for mig da jeg var lille, hvor Jesper Klein laver alle stemmerne. 
 
Hvad for noget musik lytter du til? 
Meget forskelligt alt efter mit humør, men især neoklassisk (specielt tyske Nils Frahm - han er også helt vild live). Men også techno, indie, hip hop og r&b – For tiden lytter jeg meget til Juniore som er 3 kvinder fra Frankrig der spiller fed indie/surf-musik. Jeg forstår ikke fransk andet end je t'aime, så det er super fedt at høre noget på et fremmedsprog, men stadig føle at man forstår hvert eneste ord og hver en følelse.
Så hører jeg også meget Childish Gambino, som er Donald Glover’s alter ego. Jeg er meget inspireret af hvordan han ikke låser sig fast ved én metier, men både arbejder som komponist, musiker, forfatter, instruktør og skuespiller.

Hvad har været din bedste musik/koncertoplevelse og — hvorfor?
Tame Impala på Roskilde i 2016. De havde næsten lige udgivet ”Currents”, som jeg synes er et af de bedste albums i nyere tid. Jeg var der med alle mine bedste venner, det var sommer og stemningen var euforisk. Håber ikke at tætpakkede koncerter hører fortiden til!!

Hvad vil du helst lave, hvis du ikke var skuespiller?
Så ville jeg nok gerne være musiker. Ellers også skulle jeg lave noget helt andet – møbelsnedker måske.

Mere om Lasse: 
Lasse er født og opvokset i København. Først ved en tilfældighed at stifte bekendtskab med skuespil. I 2017 blev han optaget på Den Danske Scenekunstskole. Siden har Lasse arbejdet professionelt i diverse film- og tv-produktioner. Under sine studier, begyndte han også at instruere. Hans projekt fra scenekunstskolen, en dramatisering af Jonas Eikas debutroman, “Lageret Huset Marie”, genopstår i 2021 efter en totalt udsolgt spilleperiode i 2020 på Aveny-T.

Langtmonster2

+45 30 36 30 78 

Festival & Friends
Kronprinsessegade 44
1306 København K
CVR: 4139 0425

Copyright 2021
©  Festival & Friends
Design: Marcus Melo

william_demant_foundation_black-1
KHF_logo_sort_subline
wilhemHans
solistforeningen
Augustinus_Fonden_logo_RGB_black
jargar-logo
86876135_2750651798323606_6435470857639821312_n-1
Artboard-3-8
OBEL_DK
support-juhl-sorensen
DRP2
Koda-Ny